Film

Film is een zeer krachtig instrument dat kan zorgen voor een stijging van uw omzet en het verhogen van het vertrouwen van potentiële klanten in uw bedrijf. Wilt u een bedrijfsfilm of een strakke, moderne video die een extra ‘bite’ geeft aan uw website?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u uw product goed uitbeelden op video?
Onze studio is ook daar perfect voor ingericht.
Zo kunnen wij van uw statische webshop met plaatjes een dynamische webshop met video maken. We zorgen ervoor dat fotografie en bewegend beeld perfect op elkaar aansluiten en

dat alles vanuit één team wordt gecommuniceerd.
Hierdoor besparen we tijd en extra kosten.

Waarom video?
Video’s worden tot 50x sneller geïndexeerd in de zoekmachines dan tekst.
Kijkers van een ondernemersvideo zijn gemiddeld 70% meer geneigd actie te ondernemen na het zien van de video.
Video genereert meer traffic naar uw website.
Een video boodschap wordt beter onthouden.
Video’s besparen leestijd voor de kijker.
Advies nodig? Bel ons even. We helpen u graag!

 • The Wunderline

  Een film over de treinverbinding tussen Amsterdam en Hamburg. Als dit wonder werkelijkheid wordt, betekent dit dat studenten, ondernemers, geliefden, museabezoekers en vakantiegangers uit Amsterdam, Groningen, Oldenburg, Bremen en Hamburg dichter bij elkaar worden gebracht.

  Opdrachtgever: Hello Darling

 • De Burton Academie

  De Burton Academie is een school voor ontdekkingsreizigers. In opdracht van Marketing Drenthe hebben we een promo-film gedraaid over dit bijzondere lesinstituut in Veenhuizen.

  Opdrachtgever: Open

 • Veenstra-Fritom

  Voor Veenstra-Fritom hebben we een film gemaakt over logistiek en engeneering. Deze film legt in heldere beelden en met Borka Florentinus als presentatrice uit wat de aanpak van Veenstra-Fritom kan betekenen voor je bedrijf.

  Opdrachtgever: Veenstra-Fritom

 • “Shaken not stirred “

  Er is bijna niets zo fascinerend dan high-speed filmen. High-speed onthult een verborgen wereld. 1500 fps waren nodig om te laten zien wat er gebeurt als een wijnglas in een betoverende beeldtaal uit elkaar spat. Alles krijgt hier een extra demensie.

  Opdrachtgever: eigen productie

 • Zwemles

  Zwemles is van levensbelang voor een kind. Voor de Gemeente Groningen hebben we een voorlichtingsfilm gedraaid die het belang van zwemles voor jonge kinderen onder de aandacht brengt.

  Opdrachtgever: Unicom Communicatieadviesbureau

 • Landes

  Landes is een grote speler op de markt van high-tech preciesie onderdelen o.a. voor de Vliegtuig industrie. Dit zijn produkten die je eigenlijk alleen goed in 3D kunt beoordelen. Hier hebben wij een innovatieve techniek voor ontwikkeld. Of het nou een scheerapparaat is of een auto, we kunnen het onder elk denkbare hoek laten zien.

  Opdrachtgever: Landes

 • The lady with the black balloon

  Film is fun. Samen met Style-Ann en Isaayah van Dutch Casting hebben we deze clip gedraaid in onze studio en op locatie in Groningen.

  Opdrachtgever: eigen productie

 • Yspeert vwl

  Yspeert vwl advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Groningen. Naast de fotografie voor de nieuwe website, geschoten op een bijzondere locatie, hebben we een promo-film ontwikkeld waarin medewerkers vertellen over hun passie naast het werk en over hun "drive" en passie als advocaat.

  Opdrachtgever: Monique Vogelsang en Rineke Bootsma

 • Glasmuseum Veenhuizen

  Marketing Drenthe promoot het ondernemen in Veenhuizen, Drenthe. Van een aantal bijzondere ondernemers hebben we promotiefilms gemaakt, die als ondersteuning dienen bij een print-campagne in NRC-Next. Naast de fotografie voor de campagne hebben we films gemaakt van het Glasmuseum, de Rugkliniek Iprenburg, de Burton Academie, bierbrouwerij Maallust en Robuust Eiken.

  Opdrachtgever: Open

 • Gezieta, ondernemer en moeder in Drenthe

  Gezieta van der Belt legt in deze promo-film voor Drenthe uit waarom ze samen met haar gezin haar draai gevonden heeft in Drenthe. Met hun bedrijf Landelijk Vergaderen zijn ze neergestreken in het prachtige Dwingeloo.

  Opdrachtgever: Open

 • Rugkliniek Iprenburg

  Menno Iprenburg gebruikt een bijzonder effectieve techniek om mensen van hun hernia af te helpen. Hij doet dit vanuit zijn kliniek die gevestigd is in het voormalig hospitaal van Veenhuizen.

  Opdrachtgever: Open

 • Augustinus College

  Naast de fotografie voor de schoolgidsen, hebben we voor het CSG waarvan het Augustinus College deel uit maakt, korte films gedraaid waar je als aankomend leerling een goede impressie krijgt van de school.

  Opdrachtgever: Reclamebureau Unicom

 • Collall

  Collall is een grote speler op de markt van lijmen, verven, hobby en schoolproducten. Voor hun hebben we een aantal korte instuctiefilms gemaakt over hun bijzondere producten.

  Opdrachtgever: Collall

 • Vidala Dolorosa

  Leo Mooimans is een gepassioneerd gitarist. Leo woont en werkt in Vierhuizen, een klein dorp in het noorden van de provincie Groningen. Deze korte documentaire over Leo is vrij werk. Deze spontaan ontstane productie is vooral een eerbetoon aan een jarenlange vriendschap.

  Opdrachtgever: eigen productie

 • BMW S1000RR

  De S1000RR is de meest spectaculaire sportmotor van de afgelopen jaren. Voor BMW , de fabrikant van voornamelijk toermotoren een unicum. Deze productfilm is in onze studio gedraaid.

  Opdrachtgever: eigen productie

050 31 42 426

[email protected]