T FOTOGRAFIE

                                                                                  FOOD                                                                                   
Bij het zien van een goede food-foto moet het water u in de mond lopen. Daarom is food-fotografie een specialisme. Wij beoefenen dit specialisme met food-stylisten in onze eigen keuken in de studio. Naast het fotograferen van food voor verpakkingen, displays en advertenties maken wij ook foto’s voor kookboeken.

[Not a valid template]


                                                                                FASHION                                                                                

Natuurlijk is een fotoshoot in Maleisië, op Aruba of in een ander prachtig tropisch oord aantrekkelijk. Het is echter enorm kostbaar, tijdrovend en logistiek complex. Niet handig als er elke drie weken een kleurrijke folder de deur uit moet. Fotograferen in de studio ligt dan voor de hand. Sets, props en achtergronden regelen we vanuit de studio. Weer of geen weer, locatie of geen locatie en altijd binnen een strakke tijdslimiet.

[Not a valid template]


                                                                               PRODUCT                                                                                

Voor productfotografie hebben we een speciaal traject ontwikkeld. Snelheid, efficiëntie en scherpe prijzen zijn hiervoor de sleutelwoorden. Grote hoeveelheden producten worden in een korte tijd gefotografeerd. Het beeld wordt direct beoordeeld, bewerkt, geretoucheerd en vrijstaand gemaakt. Alle gegevens met betrekking tot de opname en de bewerking worden opgeslagen. Op deze manier worden bij repeat-orders verschillen en afwijkingen voorkomen. Naast de traditionele weergave kunnen producten, ook worden aangeleverd als 360° webanimatie voor gebruik op het internet of de iPhone.

[Not a valid template]


                                                                             FURNITURE                                                                               

3D – technieken en digitale montages stellen ons in staat om interieurs overal te situeren. De combinatie van technieken maakt het realiteitsgehalte erg groot.


                                                            THE MAKING OF WATERHOUSE                                                               

Gasterra, belangrijke sponsor van het Groninger Museum, vroeg ons om naar aanleiding van de expositie van John William Waterhouse een remake te bewerkstelligen van 20 schilderijen van JW Waterhouse. Het doel van de remake was een expositie in Martini Plaza. Honderden props, jurken, pruiken, modellen en enorme sets zijn er voorbij gekomen. Er is met een heel team specialisten aan deze productie gewerkt. Deze hele productie is gerealiseerd in onze studio. 
Voor de auditie film van RTV Noord klik hier.